Să mă scuzați, eu nu mai pot să tac.
Am atâtea lucruri de zis și si mai multe să fac.
Între noi fie vorba, m-am cam săturat
În loc să-mi fac viața, dupa voi să fac curat.

Sunteți chiori sau ce naiba se-ntamplă cu voi?
Vă vreți salvați, dar vă pișați pe eroi!
Oamenii tineri nu sunt groapa ta de gunoi.
Mai bine fă pași și dă-ne speranța-napoi!


luni, 2 noiembrie 2009

Fetele bune ajung in rai...fetele rele ajung unde vor ele...

E EL, si apoi el... sunt, si pur si simplu stii cam cum sta treaba, de si e cam greu de inteles... Dar in absurditatea situatiei, e el, cel care te face fericita... si apoi e EL, cel care ai vrea sa te faca fericita... Sunt ei, si totusi in viziunea ta e doar eL... NU vrei sa asccepti prezenta lor... Nu vrei companie, vrei doar sa stii k e un eL, acolo, pe care il vrei tu. Si totusi, stii foarte bine ca tu vrei doar un singur EL, si cam toti ceilalti ei, nu conteaza... insa mintea ta prea bolnava de pete... a hotarat sa uite o poarta deschisa...si uite asa a intrat si el in toata povestaea asta... Si totusi daca stai sa te gandesti, in fatza unui EL ca eL...un alt el nu are nici o sansa...adik daca ar trebuii sa alegi vre-o data intre EL si el, cu siguranta il vei alege pe EL, dar cum din pacate pentru tine, si din fericire pentru altii... acel EL, prea rar iti arunca o privire concreta... postul e ocupat de, poate, cine merita cu adevarat,adik el.
Poate fi considerata o batalie de viata si de moarte...sau poate una intre doi eLi ... o batalie dintre suflet,creer... viata si imaginatie... o lupta intre tine si ce vrei cu adevarat... decizia ta de a hotara... raspunsul la intrebarea...daca nu poti fi cu cel pe care'l iubesti, ai fi cu cel care te iubeste? ...ajungi astfel sa traiesti cum as zice eu...intru-un infern terminabil, in care razboaiele se poarta, doar in imaginatiile voastre...

4 comentarii:

Anonim spunea...

prea ciudat.................de frumos.o perspectiva buna:)) asupra unui el ca el.nu poatew exista alt el ca acel el,acel special kare poatew oferi tot de ce estew in stare un el.mai komentez j mai tarziu daka vrei k?
...................

Anonim spunea...

Vorbind ca intre fete, eu iti zic sa il alegi pe el. Dar vezi sa nu mai existe un alt el, pe langa el care iti zice ca te iubeste, care chiar te iubeste si te poate face fericita desi tu nu crezi asta.


Vezi ce faci.

el [verde , sau dfapt turcoaz] spunea...

Ma susti fara sa`ti da`i seama =)) , cel putin si`a dat seama si o arata . Ma simt responsabil ptr asta si mandru :D .

Anonim spunea...

si probabil ca fiecare dintre noi este, pe rand un el- vrede, rosu si albastru...